ERR.ee: Pärnu tervisekeskused ootavad suvel rohkem kliente Rootsist

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sanatoorium Tervis.
Sanatoorium Tervis. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu tervisekeskused kavandavad Pärnu - Stockholmi lennuliinil tuleval suvel tänavusest rohkem lende.

Sanatooriumi Tervis ja selle tütarfirma Tervise Paradiis initsiatiivil teoks saanud suvised lennud Stockholmi ja Pärnu vahel õnnestusid hästi, suve lõpul tuli lennukile juba neid, kes spaadest huvitatud polnudki, kuid kel Eestis või Rootsis muid asju ajada. Nii kavandati tulevaks aastaks rohkem reise ja plaaniti alustada juba aprillis, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Neljapäeval teatas Tallinna lennujaam ootamatult, et suviseid regulaarreise käivitada ei tohi, kuna lennurada ei vasta nõuetele.

«Täna on siis tõepoolest laekunud positiivne teade, et 2009 siiski meil lubatakse oma projektiga edasi minna ja Stockholmi - Pärnu lennud toimuvad,» ütles sanatooriumi Tervis juhatuse liige Jaan Ratnik eile.

Pärnu lennujaama juhataja Erki Teemägi ütles, et kohalikku lennujaama doteerib riik, ise see ennast ära ei majandaks. Teemägi ütles, et lennurada vajab tulevikus kindlasti remonti, praegu aga saab veel hakkama, näiteks suvel polnud Skywaysi lennukil mingeid pretensioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles