Lubatud lukshotell Egiptuses oli tegelikult ehitusplats

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Aftenposten.no reisiportaalist.
Fragment Aftenposten.no reisiportaalist. Foto: Tarbija24

Reisikataloogis nägi Egiptuse hotell Sunwing Waterworld Resort välja kui tõeline unistus – basseinid, palmid ja rand taamal. Reaalsuses oli tegemist ehitusplatsiga.

Sellise avastuse tegid sel suvel 80 Skandinaaviast pärit perekonda. Norras ja Rootsis tegutsev reisikorraldaja Ving reklaamis Makadi rannal asuvat hotelli kui uhiuut luksushotelli oma veemaailma ja spaaga. Kohti suvel toimunud reisile hakati müüma juba aasta tagasi, vahendas Aftenposten.no.

«Kolm nädalat enne väljalendu algasid probleemid. Saime teate, et meie toad polnud valmis ja pidime toad ära muutma. Osa liumägedest ei saavat samuti meie saabumise ajaks valmis ning lubati, et meid sõidutatakse soovi korral teise lähedalasuvasse veekeskusesse,» rääkis üks Norrast pärit reisija Sven Cato Hagen.

Nädal hiljem saatis Ving klientidele e-kirja, et majutus korraldati ümber teise hotelli, kes sellega ei nõustu, võib reisist loobuda. Siis lisati ka selgitus, et esialgu lubatud Sunwing Waterworld Resorti ehitust ei jõutud õigeks ajaks lõpetada.

Kui Hagen koos ülejäänud grupiga Egiptusesse kohale jõudis, selgus, et Sunwing Waterworld hotelli ehitus polnud lõppjärgus, vaid tegemist oli üsna toore ehitisega. «Ving pidi sellest teadma ja lihtsalt valetas meile kogu selle aja,» oli mees nördinud.

Reisikorraldaja selgituse järgi asusid nad tegutsema kohe, kui said teada, et hotelli ehitusega ei jõuta lubatud ajaks valmis. «Võtsime ühendust kohe, kui ise teada saime, ning selgitasime olukorda. Kliendid said valida, kas tahavad reisi tühistada või saada soodustust ning vahetada hotelli,» ütles Vingi esindaja.

Pilti, kuidas hotell reklaampildil ja tegelikkuses välja nägi, vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles