Estonian Air tihendab kuuel liinil graafikuid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik

Estonian Air hakkab septembrist alates kuuel liinil senisest sagedamini lendama.

Alates 10. septembrist teeb Estonian Air Tallinna-Moskva  liinil seitse lendu nädalas, lisades laupäevahommikused lennud.

Alates 18. septembrist hakkavad Estonian Airi lennukid Tallinna-Kopenhaageni liinil lendama 20 korda nädalas. Uue graafiku kohaselt hakkavad lennud toimuma argipäeviti ja pühapäeviti kolm korda ning laupäeviti kaks korda päevas.

Sellest nädalast lendavad Eesti firma lennukid varasemast sagedamini Tallinna ja Amsterdami vahet ning Tallinna ja Oslo vahet.

Lennud Amsterdami toimuvad kaks korda päevas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja laupäeviti ning teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti hommikusel ajal. Lennud Oslosse toimuvad kord päevas esmaspäeviti ja teisipäeviti ning kaks korda päevas kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Samuti tiheneb Tallinna-Peterburi graafik, millele lisanduvad hommikused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti, ja Tallinna-Kiievi liini graafik. Lennud Kiievisse toimuvad alates sellest nädalast esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles