Lennuliiklus Tallinna lennujaamas taastus

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaama terminal.
Tallinna lennujaama terminal. Foto: Marina Puškar

Lennuliiklus Tallinna Lennujaamas on taastunud, kella 12.30-ks oli saabunud 17 ja lahkunud 7 lendu, nende hulgas Tallinnast eile startima pidanud tšarterlennud Egiptusesse ja Indiasse.


AS Tallinna Lennujaam juhatuse liikme Einari Bambuse sõnul oli lennurada avatud eile valdava osa päevast ning on olnud lahti ka kogu tänase hommikupooliku. «Oleme lennuraja suutnud lumest puhta hoida, kuid lennugraafikud on eilsest alates endiselt segamini,» selgitas ta.

Lennuliikluse paiskasid eile segi ilmaolud, lumetuisk ja erakordselt tugev küljetuul, mistõttu enamik Tallinna teel olnud lennukite kapteneid pidasid õigemaks suunduda Helsingisse või Riiga.

Bambuse sõnul tuleb reisijail endiselt varuda kannatust, kuna ilmastikuolud on halvad mitmel pool Euroopas ja see võib kaasa tuua täiendavaid muutusi lennuplaanides.

Infot lendude kohta saab nii Tallinna Lennujaama kodulehelt www.tallinn-airport.ee kui infonumbrilt 605 8888. «Infonumber on paraku väga üle koormatud, kuid anname endast parima, et päringutele vastata,» ütles reisiterminali juhataja Mati Sillak.

Ta lisas, et terminal on avatud, töötavad kohvikud ja kauplused ning väljalendu ootajaile püütakse pidevalt teavet jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles