Novatoursi klientide arv kasvas aastaga viiendiku võrra

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Стенд Novatours
Стенд Novatours Foto: Peeter Langovits

Reisikorraldaja Novatours teatas, et oktoobri lõpu seisuga oli nende teenuseid kasutanud üle 20 protsendi enam inimesi kui aasta tagasi samal ajal.

Lisaks klientide arvule tõusis ka ettevõtte käive, mis ületas 320 miljonit krooni.

Novatoursi tegevjuht Eero Vanaale ennustas kasvu ka tulevikuks, sest turg korrastub, regulaarlendude hulk väheneb ja omal käel reisimist eelistanud inimesed naasevad tšarterreiside juurde.

«Usume, et paljud inimesed, kes on viimasel ajal teinud valiku individuaalreiside kasuks, hakkavad tuleval aastal eelistama tšarterreise, mis on kujunemas soodsaimaks puhkuse veetmise variandiks,» ütles Vanaale.

Ta lisas, et ajaga, mil kõrgema sissetulekuga inimesed eelistasid puhkuse omal käel kokku panna, on tšarterturism jõuliselt arenenud ja suudab nüüd pakkuda ka nõudlikumatele klientidele eksklusiivsemat viietärnipuhkust.

«Ma usun, et endised individuaalturistid moodustavad järgmisel aastal juba arvestatava osa Eesti reisikorraldajate kundedest,» lausus Vanaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles