Piltuudis: Goadventure kopeeris sihtkohainfo konkurendi veebilehelt

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisikorraldaja Goadventure (all) veebilehel ripub konkurentfirma Novatours (üleval) veebilehelt kopeeritud tekst.
Reisikorraldaja Goadventure (all) veebilehel ripub konkurentfirma Novatours (üleval) veebilehelt kopeeritud tekst. Foto: Tarbija24

Reisikorraldaja Goadventure veebilehele riputatud Egiptuse sihtkoha infost ilmneb, et tekst või vähemalt osa sellest on kopeeritud konkurendi kodulehelt – tekstist on jäänud kustutamata viide Novatours OÜ-le.

«Välismaalase passi omanikud peavad end registreerima lennujaama politseiosakonnas, kohe peale lennujaama saabumist. (Info sellest peab olema edastatud Novatours OÜ-le vähemalt 5 tööpäeva enne lennu väljumist – nimi, perekonnanimi, sünnikuupäev, passi number),» seisis Goadventure`i veebilehel Egiptuse sihtkohainfo all täna hommikupoolikul.

Kopeeritud tsitaat pärineb Novatoursi 2009. aastal avalikustatud Egiptuse lennujaamade lennu- ja tollireeglitest.

Goadventure`i kommentaar

Tõenäoliselt ei ole tegemist kopeerimisega tänase päeva kontekstis, vaid vastav info on inimfaktorist tulenevalt jäänud eksikombel muutmata - oleme panustanud meie teenuste arendamisele ja kvaliteedile ning jätnud seejuures oma suuremahulise kodulehe mõnes osas piisava tähelepanuta.

Goadventure kodulehel kõne all olev informatsioon on kodulehele üles pandud 2009. aastal, mil täna reisikorraldajana tegutsev Goadventure ei korraldanud pakettreise, vaid oli Novatoursi reiside üks suurimaid edasimüüjaid.

Vabandame Novatoursi ees ning kinnitame olemasoleva informatsiooni vahetamist täna kehtiva informatsiooni vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles