Puhka Eestis kevadkampaanial pakutakse ka karusafarit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhka Eestis.
Puhka Eestis. Foto: SCANPIX

Algaval siseturismi toetaval Puhka Eestis kampaanial osaleb eri- ja sooduspakettidega rohkem kui sada kodumaist turismiettevõtet, kelle pakutava seas jagub palju eksootilistki.

Kampaania korraldaja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on tänavusel kampaanial välja pandud väga huvitavad paketid ja tegevused, mida igapäevaselt kogeda ei saa. «Näiteks romantika- ja perepakettide kõrval ka palju eksootilist – kloostri- või surfipuhkusest karusafarini välja,» ütles Mutso.

Tema sõnul on Eesti kevad ja suvi väga ilusad ja välisriikides puhkamise asemel on ka siin palju avastada – näiteks ajada Virumaal huntide jälgi, pidada koos öise linnukooriga paadis piknikku või nautida õiget folklooripidu Kihnu talus. Mutso lisas, et ainulaadse elamuse kõrval toetab kodumaal puhkamine meie oma inimesi ja elu.

Puhka Eestis üleskutsega esmakordselt ühinenud Pirita Klooster-külalistemaja sõbra Lagle Pareki sõnul aitab kampaania avastada ka vähem tuntud, kuid seda huvitavamaid kultuuri- ja puhkamisvõimalusi.

17. aprillist kuni esimese maini internetis www.puhkaeestis.ee veebilehel olevaid puhkusepakette saab soetada nii kevadeks, suveks kui mõnedel juhtudel ka pikemaks perioodiks ette.

Kampaaniat kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles