Tarbijakaitseamet hoiatab Odavreisi eest

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkusehotell Hispaanias võib jääda kättesaamatuks.
Puhkusehotell Hispaanias võib jääda kättesaamatuks. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tarbijakaitseamet hoiatab inimesi registreeringu ja tagatiseta tegutseva reisiteenuseid müügiks pakkuva osaühingu Odavreis (www.odavreis.ee) eest.


Tarbijakaitseamet tuvastas 8.aprillil järelvalve käigus, et end reisiettevõtjana tutvustaval osaühingul Odavreis (registri kood 12004078) puudub kohustuslik registreering majandustegevuse registris ja ettevõttel pole ka nõutavat tagatist.

Odavreis pakub oma koduleheküljel www.odavreis.ee pakettreise näiteks Hispaaniasse, Suurbritanniasse, Taisse ja mujale. Lisaks on ettevõte turundanud pakettreise sooduspakkumise keskkonnas www.minuvalik.ee.

Vastavalt turismiseaduses sätestatule on reisiettevõtja tegevus lubatud vaid juhul, kui tal on registreering ja kohustuslik tagatis. Mõlema eelmainitu puudumise tõttu alustas tarbijakaitseamet Odavreisi suhtes menetlust ning tegi ettekirjutuse seadusevastase tegevuse peatamiseks.

Tarbijakaitseamet rõhutab, et reisiettevõtet valides tuleb kindlasti kontrollida, kas sellel on olemas registreering ning tagatis. Mõlemaid saab kontrollida majandustegevuse registrist : http://mtr.mkm.ee/

Eelmine nädal hoiatas tarbijakaitseamet veel teisegi taolise reisifirma Romix Projekt eest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles