Paarile müüdi puhkusepakett, kus hotell asus 600 kilomeetrit kuurordist eemal

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaart
Kaart Foto: Kuvatõmmis

Briti paar ostis LastMinute.com vahendusel paketi Kefalonia saarele Kreekas, mis sisaldas lendusid ja hotelli, kuid programm oli majutuse pannud 600 kilomeetri kaugusele lennujaamast ja kuurordist.

Briti paar maksis paketi eest üle tuhande euro. Paketi kinnituses seisis samuti, et nad olid broneerinud Kefalonia lennu- ja hotellipaketi seitsmeks ööks. Reisi tutvustavast kirjast leidis paar aga, et nende hotell asub hoopis Patmose kesklinnas, vahendab Telegraph.

Patmose saar asub paraku aga Kreeka täiesti teises otsas ja selleks, et lennujaamas oma hotelli jõuda, oleksid reisijad pidanud autoga reisima veel pea 18 tundi, mille hulka kuulus ka kaheksatunnine laevasõit.

LastMinute.com portaalist öeldi esialgu aga, et keegi ei saa probleemiga tegeleda enne, kui väljalennuni on jäänud vähem kui 48 tundi. Paar ei tahtnud sellega aga nõus olla ja seetõttu pöördusid nad meediasse.

Meediapäringute tulemusena reageeris broneeringulehekülg aga kiiremini ja paarile maksti paketi eest raha tagasi. Lehekülje esindaja sõnas, et viga tekkis tehnilise probleemi tõttu ja lisas, et nad vabandavad esialgse kehva kliendisuhtluse pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles