Kuulutati välja maailma parim lennufirma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qatar Airwaysi lennuk
Qatar Airwaysi lennuk Foto: ERIC PIERMONT/AFP/SCANPIX

Skytrax tegi Pariisi lennunäitusel teatavaks oma uuringute tulemused, mille kohaselt kuulutati kõige paremaks lennufirmaks Qatar Airways.

Klientide tagasiside põhjal sai Qatar Airways igas kategoorias vähemalt neli puntki viiest. Kategooriate hulka kuulusid toidu- ja joogivalik, meelelahutusvalik, istmete mugavus, klienditeenindus ja hinna ja kvaliteedi suhe, vahendab Travel and Leisure.

Qatar Airwaysi jaoks on see juba neljas järjestikune aasta maailma parima lennufirma tiitlit kanda. Lisaks sai Qatar Airways ka maailma parima äriklassi, parima äriklassi lounge'i ja parima Lähis-Ida lennufirma tiitlid.

Qatari võit tuleb rasketel aegadel, sest naaberriigid Saudi Araabia, Bahrein ja Araabia Ühendemiraadid on lennufirma jaoks oma lennujaamad sulgenud.

Maailma parimate lennufirmade edetabelis jäi teiseks Singapore Ailines ja kolmandaks Jaapani All Nippon Airways. Parima kümne hulka kuulusid veel ka Emirates, Cathay Pacific, EVA Air, Lufthansa, Etihad Airways, Hainan Airlines ja Garuda Indonesia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles