Video: Turkish Airlinesi lennukis koheldi reisijat vägivaldselt (2)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turkish Airlinesi lend
Turkish Airlinesi lend Foto: Kuvatõmmis

Turkish Airlinesi lennuki pardalt on sotsiaalmeediasse jõudnud video, kus ühe reisija suhtes kasutatakse vägivalda, kuid pardameeskonda ei paista see häirivat.

Lend pidi õhku tõusma Heathrow' lennujaamast ja suunduma Istanbuli, kuid enne teele asumist tekkis konflikt Afgaani päritolu reisija ning meeskonna ja kaassõitjate vahel. Videost on näha, kuidas meest hoiab vägivaldselt kinni pealtnäha tavaline reisija, kuid ka meeskond ei võta käitumise suhtes midagi ette.

Väärkoheldud mees karjus, et ta tõepoolest ei saa hingata, palus teistel vahejuhtumit lindistada ja see ka meediasse saata. Ta lisas, et ta saadetakse alusetult riigist välja, sest kuigi ta on Afgaani päritolu on tal Itaalia kodakondsus.

Videot filminud reisija avaldas hämmeldust, et miks meest lüüakse ja palus ka teistel lõpetada. Seepeale on aga kuulda, kuidas meeskonna liige palub mehel hoopis filmimine lõpetada. Turkish Airlines ei ole vahejuhtumi kohta veel avaldust teinud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles