Lennukisse võetud koer läks kaasreisijale kallale

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihane koer
Vihane koer Foto: Vida Press

Ühendriikides on levinud trend, et lennuki salongi võib kaasa võtta koera või muu lemmiku, kui on olemas arstitõend, et looma on vaja emotsionaalseks toeks.

Tavaliselt ei ole lennukisse võetud loomadega probleeme tekkinud ja üldiselt on nad rahulikud. Kuid Delta Air Linesi lennukisse kaasa võetud koer läks teisele reisijale kallale, vahendab Insider.

Lennuk ei olnud veel Atlantast õhku tõusnud, mistõttu viidi kannatada saanud reisija lennukist välja ning talle kutsuti appi meedikud. Pealtnägijate hinnangul sai reisija tõsiseid vigastusi. Koer ei olnud väike, vaid labradori sarnane ja kaalus umbes 20 kilogrammi.

Kannatada saanud reisija istus akna all ning koeraomanik tema kõrval, keskmisel istmel, koer süles. Delta Air Linesi avalduses seisis, et ka koer ja koeraomanik transporditi lennukist välja ja neile anti uued piletid. Järgmisel korral pidi koer lendama aga juba loomadele tavapäraselt ettenähtud pagasiruumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles