Katmata laip lohistati lennukist reisijate nähes välja

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Airlines
American Airlines Foto: Vida Press

Lennunduse meditsiinilised protseduurid on sattunud tähelepanu alla, sest American Airlinesi lennukist tiriti reisijate silme all välja naise katmata surnukeha. 

48-aastane ameeriklanna suri American Airlinesi lennukis, mis oli teel Dallasest Minneapolisse. Kui Boeing 737 maandus, tulid pardale meditsiinitöötajad, kes pealtvaatajate hinnangul «tirisid ta mööda vahekäiku lennukist välja,» vahendab news.com.au.

Pealtnägijate sõnul oleksid meditsiinitöötajad võinud laiba vähemalt mõne linaga katta enne, kui nad ta välja lohistasid. Lennukis surnud naine läks kaks tundi ja 45 minutit kestnud lennu keskel tualetti, kuid sealt enam ei väljunud.

Stjuardessid ei pannud reisija puudumist tähele enne, kui hakati viima läbi maandumiseks vajalikke protseduure. «Kui pardameeskond teab, et reisija on olnud tualetis väga pikka aega, minnakse teda kindlasti kontrollima,» sõnas American Airlinesi esindaja.

Kui stjuardessid lõpuks naise leidsid, palusid nad abi pardal olnud arstilt ja meditsiiniõelt, kes kasutasid reisija elustamiseks ka elektrilist südamestimulaatorit. Kui lennuk maandus, viidi surnud naine lennukist välja ning kaeti alles siis, et ülejäänud reisijad saaksid rahulikult väljuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles