Rootslased majutavad turiste puu otsas

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstniku nägemus puuhotelli peegelklaasist toa sisustusest.
Kunstniku nägemus puuhotelli peegelklaasist toa sisustusest. Foto: SCANPIX

Rootsi põhjaosas Haradsis saab tõsimeeli peatuda aadressil puu 1, oks 2. Nimelt asub piirkonnas majutuskoht Treehotel, mis pakub ööbimiseks puu otsa ehitatud tube.

Avamise ajal kajastasid rootslaste ettevõtmist nii Reuters kui ka Financial Times ning ennekõike soovitasid väljaanded eestikeelse nimega puuhotelli külastada lastega peredel ja disainihuvilistel.

Hotell asub keset metsa ja ööbimiseks on tänaseks pakkuda kuus erineva suuruse ja välimusega tuba, näiteks võiks välja tuua UFO-toa, peegelklaasist kuubiku ja linnupesa. Tubades on kaks kuni neli voodikohta ning üks öö maksab ligi 3000-4000 Rootsi krooni (ligi 330-450 eurot).

Lisaks magamisele saab Haradsis puu otsas linnulaulu saatel saunatada. Hotellikülalisele maksab tund puusauna 100 Rootsi krooni (11 eurot).

Kuna hotell asub keset metsa, on ka seal pakutavad ajaveetmisvõimalused seotud peamiselt loodusega, näiteks matkad, hobu-, ratta- ja kajakisõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles