Majutuskeskkonnas antakse üürile terve Rootsi riik

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi
Rootsi Foto: Vida Press

Majutuskeskkonnas Airbnb on turistidele broneerimiseks terve Rootsi alates Malmöst riigi lõunatipus kuni Treriksrosetini Põhja-Rootsis välja.

Ööbimiseks soovitatakse Rootsi majutuslehel aga ilusaid maastikulappe, mida leiab üle terve Rootsi. Lehekülje on riik presenteeritud nii nagu see oleks mõni tavaline tuba või korter. Välja on toodud ka sealsed erilised mugavused, näiteks ruumi küllus, vahendab Telegraph.

Väikest paika Brakat kirjeldatakse kui pisikest eraldatud saarekest imekauni loodusega. Suvel on ideaalses transpordivahendiks taksopaat, kuid proovida võiks ka aerutamist. Talvel saab olla seikluslikum ja uisutada. Vannitubade asukohaks on märgitud «kõikjal» ja sisseregistreerimise ajaks on «millal iganes».

Rootsi seadused lubavad inimestel kõikjal liikuda. Keelatud on vaid teiste koduaiad ja põllumajandusalad. Sellega seoses kutsubki Rootsi valitsus kõiki vabalt ringi rändama. «Rootsis on kõike alates kõrgetest mägedest kuni paksude metsadeni, ilusatest saarestikest kuni vaiksete aasadeni. Koostöös Airbnb'ga kutsume kõiki Rootsi saama osa meie ilusast loodusest», sõnas turisminõukogu esindaja Jenny Kaiser.

Siiski ei saa turistid ametlikult endale Rootsi looduses kohta broneerida, kuigi iga paiga lähedal soovitab ka reaalseid majutusasutusi. Siiski saavad külastajad jätta tagasiside, kuidas neile seal meeldis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles