Eestlased põgenevad külma suve hirmus soojale maale (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaaria kuurort Sunny Beach
Bulgaaria kuurort Sunny Beach Foto: Vida Press

Pikale veninud vihmane ja jahe kevad ning üsnagi mornid ennustused eesootavaks suveks on turgutanud eestlasi ostma hulgaliselt suvereise.

«Suvereiside müük on tõesti aktiivsem kui viimastel aastatel, seda näitas juba väga hoogsalt alanud varajase tellija ettemüük aasta algul. Eriti hästi on kasvanud just pakettreiside müük,» sõnas Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

Tema sõnu kinnitas ka Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz. Ta lisas, et tõusu oli näha juba eelmisel aastal, mil samuti kostitati Eestit suhteliselt vihmase ja jaheda suvega. Nüüd aga, vaadates eesolevat perioodi, võib prognoosida veelgi suuremat reisijate arvu suurenemist. Hiiglasliku tõusu on teinud ka laevapiletite eelmüük Soome, eelmise aastaga võrreldes kasvas see lausa 87 protsenti.

Varased tellijad olid erakordselt aktiivsed ka Novatoursi ukse taga, sest nende hulk kasvas eelmise aastaga võrreldes 45 protsenti, tutvustas arve Novatoursi tegevjuht Andree Uustal. «Varaste tellijate suur hulk näitab kindlasti ka seda, et Eesti heitlike ilmade hooleks ei tasu oma hinnalisi puhkusepäevi jätta,» ärgitas Uustal inimesi reisi ostmisel kiirustama.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles