Ryanair alustas kauglendude müüki

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegevjuht Michael O'Leary
Tegevjuht Michael O'Leary Foto: GERARD JULIEN/AFP/Scanpix

Ryanair alustas koostööd Hispaania lennufirmaga Air Europa, mistõttu saab nüüd Ryanairi vahendusel lennata ka paljudesse kaugematesse sihtkohtadesse.

Tänasest saab Ryanairi kodulehelt osta pileteid rohkem kui 20 kauglennule. Kõik lennud algavad Madridist ning sihtkohtade hulgas on 16 riiki Põhja-, Kesk- ja Lõuna-Ameerikas. Muuhulgas saab lennata Argentinasse, Brasiiliasse, Kuubale, Mehhikosse ja Ameerika Ühendriikidesse, vahendab Independent.

Ryanair peab läbirääkimisi ka mitme teise kaugliine teenindava lennufirmaga, et luua taas partnerlussuhteid ja avada nii veelgi ühendusi.

Üle Atlandi lendude piletihinnad on järjest langenud, sest konkurents aina kasvab. Lisaks Ryanairile on lubanud ülimalt soodsaid hindasid pakkuda ka Norwegian ja WOW Air, kelle sõnade kohaselt peaks ühe otsa pilet teisele poole maakera maksma umbes 62 eurot.

Võrreldes eelmise aastaga on suveperioodi lennupiletite hinnad üle Atlandi lendudel langenud kuni 42 protsenti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles