Video: piloot tegi oma miljonendale reisijale imearmsa üllatuse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piloot, kes annab üle autasu
Piloot, kes annab üle autasu Foto: Kuvatõmmis

Tavapäraselt ei tule piloot enne lendu salongi reisijatega juttu puhuma, kuid ühel Southwest Airlinesi piloodil oli oma kliendile ootamatu üllatus, kuna 22 aasta jooksul oli mees lennutanud kokku üle maailma miljon reisijat.

Piloot John Richie, kes on Southwest Airlinesi ridades lennanud juba 22 aastat, tegi enne lendu Denverist Pittsburghi imearmsa üllatuse. Piloodi sõnul lendas ta varem sõjaväe ridades, kuid hetkest, mil ta alustas reisilennukite juhtimist, hakkas ta ka kõikide reisijate üle arvet pidama, vahendab Daily Mail.

Richie teatas, et täna on see päev, kui ta lennutab oma miljonendat klienti ja selle sündmuse tähistamiseks on tal sellele reisijale väike üllatus. «Selle auks on mul pudel šampanjat. Mul on teile minu autogrammiga teie pardakaart. Ja lisaks sellele nuhkisin ma väheke ringi ja sain teada, kui palju te oma pileti eest maksite. Seega ümbrikus on sulas täpselt see summa, mida te oma pileti eest välja käisite,» jutustas piloot.

Naise, kes selle väikese autasu sai, valis Richie välja vaadates broneerimissüsteemis pileti ostnute järjekorda. Miljonendaks kliendiks osutunud noor naine oli arusaadavalt autasu üle väga õnnelik ning tänas ka pilooti.

Kogu sündmuse filmile lindistanud stjuardessi sõnul tuli raha piloodi enda taskust. «Ma olen nii uhke, et saan töötada sellises imelises ja hoolivas lennufirmas. Piloot John Charles  Richie, teie oletegi kõige selle kuvand, mille eest me Southwesits seisame vaatamata sellele, et viimase 45 aastaga me oleme nii palju kasvanud. Ilma südameta, oleks see lihtsalt masin,» väljendas emotsioone lennul viibinud stjuardess. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles