Võimas video: lend Linnutee all üle säravate linnade

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähistaevas ja linnasära
Tähistaevas ja linnasära Foto: Kuvatõmmis

Öine aeg lennukis möödub enamikule reisijatele magades, kuid piloodid on ärkvel ja neile avaneb väga kaunis ja võimas vaatepilt.

Piloot Sales Wick lendas Zürichist Sao Paolosse. Lennu ajal filmis ta üles avanenud vaate ning koostas sellest hiljem aegviitega video, vahendab Travel and Leisure.

«Kohe kui säravad linnatuled meie selja taha kaovad, ilmub meie ees nähtavale Linnutee,» kirjutas Wick. «Nüüd oleme vaid meie, sõites peaaegu helikiirusel mööda nähtamatut kiirteed süsimustas öös üle uskumatu maastiku.»

Üle Atlandi ookeani lennates jätavad väikesed helendavad tähed tumedal taeval tunde nagu vaataks mõnd kaunist maali. Samal ajal tuhisevad mööda ka langevad tähed ja hetkeks viibiksid justkui kosmoses.

«Meid ootab ees veel kaheksa tundi lendamist, kuid me lõpetasime juba langevate tähtede lugemise... ja me jõudsime juba mõnesajani,» kirjutas Wick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles