Abielumees teeskles lennuki kaaperdamist, et armukest vältida

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krishna
Krishna Foto: Hyderabadi politsei Facebook

Abielumees võttis kasutusele erakordsed meetmed, et vältida oma tüdruksõbraga reismist.

Hyderabadi politsei arreteeris 32-aastase Motaparthi Vamshi Krishna, sest ta lavastas põhjaliku lennukikaaperdamise etenduse, vahendab news.com.au.

Hyderabadi politseivõimude sõnul saatis Krishna Mumbai politseile e-kirja, kus ta väitis, et on naine, kes kuulis hotellis pealt kuue mehe vandenõud kaaperdada lennukeid Hyderabadis, Chennais ja Mumbais.

Selle tulemusena lisati kõikidesse nendesse lennujaamadesse turvamehi. Politsei tuvastas hiljem aga Krishna e-kirjade autorina ning mees tunnistas üles, et oli kaaperdamisjutu välja mõelnud.

Uurimise käigus selgus, et Krishna lavastas kaaperdamisjuhtumid, kuna tema internetiarmuke soovis, et nad läheksid koos kas Mumbaisse või Goasse puhkama, kuid mehel ei olnud piisavalt raha, et mõlema puhkusereisi eest maksta.

Krishna olevat ka tüdruksõbrale finantsprobleemidest rääkinud, kuid too ei tahtnud teda kuulda võtta ja nõudis puhkust. Kuna mees kartis, et kui ta piletid tühistab, siis tüdruksõber temaga enam ei räägi, lavastas ta kaaperdamiskahtluse, lootes, et nii tühistavad lennufirmad ise lennud.

Reisiagendina töötav Krishna võltsis kõigepealt lennupiletid, saatis need tüdruksõbrale ja seejärel teavitas politseid kaaperdamiskahtlusest. Hyderabadi politsei asekomissar kinnitas, et Krishna ei tahtnud raha puudumise tõttu oma au haavata. Ta lisas, et Krishnal on naine ja ka laps ning ta on väga aktiivne sotsiaalmeedias.

Krishna arreteeriti süüdistatuna neljas kuriteos, nende hulgas ka kellegi teise kehastamine ja vale informatsiooni jagamine. Nende süüdistuste alusel võib panna mehe viieks aastaks vangi ning määrata talle 150 dollari suuruse rahatrahvi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles