Video: reisija läks pärast lendu piloodile kallale

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus
Kaklus Foto: Kuvatõmmis

American Airlinesi reisija jäi videolindile, kui ta ründas lennukist väljuvat pilooti. 

Lennuk maandus Dallases ja reisijaid hakati välja laskma. Teiste hulgas soovis lennukist väljuda ka piloodivormis mees. Ühe reisija arvates võttis ta aga vahekäigus liiga palju ruumi ja käitus ebaviisakalt, vahendab news.com.au.

49-aastane reisija Edward N. Foster üritas hiljem teha piloodi ametimärgist pilti, kuid piloot takistas teda. Seejärel tõukas Foster kaks korda pilooti, mistõttu viimane oma kohvri otsa komistas.

Kuigi ühe allika sõnul oli tegu American Airlinesi piloodiga, ei taha lennufirma seda ise kinnitada ega ümber lükata. «Me ei kommenteeri käimasolevat uuringut,» ütles firma esindaja. Väidetavalt ei olnud piloot täitmas parajasti töökohustusi, vaid pidi lihtsalt jõudma ühest punktist teise.

Esialgu piloot küll süüdistust ei esitanud, kuid tuli kaks päeva hiljem tagasi ja tegi avalduse. Fosterit süüdistatakse tahtlikus kehavigastuste tekitamises. Avalduses seisis, et piloodi jalgadel olid marrastused ja kätel sinikad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles