Inglismaal avati lahutushotell, kus saab abielusid lõpetada

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuttev naine
Nuttev naine Foto: Vida Press

Lahutus ei ole ilmselt kunagi väga lihtne, mistõttu otsustati Inglismaal püsti panna hotell, mis on mõeldud just lahutavatele paaridele. 

Yorkis avati lahutushotell, kus abielu lõpusirgel olevad paarid saavad selle protsessiga rahumeelselt tegeleda ja samal ajal ka puhata, vahendab news.com.au.

Hotelli eesmärk on pakkuda paaridele neutraalset pinda, kus nad saavad lahutuse üksikasjad paika panna. Ülejäänud pereliikmeid sinna kaasa võtta ei tasu, sest see on mõeldud siiski vaid paaridele oma probleemide lahendamiseks.

Paaridele antakse hotellis ka eraldi tuba, seega ei pea nad enam üksteisega liialt lähedalt läbi käima. Nädalavahetuseks antakse neile appi läbirääkija ja advokaat. Puhkuse lõpuks peaks paberid olema alla kirjutatud ning vajalikele ametiasutustele edastatud. Lahutuse jõustumiseks kulub tavaliselt kolm kuud.

Hotelli looja David Leckie usub, et nõudlus positiivse lahutuse järele on olemas. «See on väga hea inimestele, kes soovivad lahutada efektiivselt ja ilma tülideta,» lisas ta. Samas ta möönis, et hotell toimib vaid nende paaride puhul, kes saavad üksteisega läbi.

Pakettide hinnad algavad 7000 eurost ning küündivad 12 000 euroni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles