United Airlinesi saaga jätkub: lennukist visati välja oma pulma tõttav paarike

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlines
United Airlines Foto: Vida Press

Kihlatud paar soovis sõita Costa Ricale pulma pidama, kuid United Airlines katkestas nende unelmate reisi ja palus neil lennukist lahkuda.

Paari sõnade kohaselt istusid nad juba Houstonis lennukis, valmis õhku tõusma, kui lennujaama turvameeskond saabus lennukisse ning palus neil lahkuda. United Airlines on seda eitanud sõnadega, et ükski ametivõim ei olnud juhtumiga seotud, vahendab Reuters.

«Paar proovis korduvalt istuda parema klassi kohtadele, mille eest nad ei olnud maksnud ning nad ei allunud ka pardameeskonna juhistele naasta oma kohtadele,» seisis lennufirma avalduses. «Neil paluti lennukist lahkuda ning nad tegid seda».

Lennufirma lisas, et paarile pakuti soodushinnaga majutust ning nende lennupiletid broneeriti ümber järgmisele päevale.

Michael Hohl ja tema kihlatu Amber Maxwell jäid aga endale kindlaks. Nad väitsid, et pärast pardale tulekut avastasid nad enda kohtadelt juba magava reisija. Seejärel liikusid nad mõni rida ettepoole, kus olid Economy Plus istekohad, mida müüakse tavaklassist kõrgema hinnaga.

Kui paar soovis paremate kohtade eest maksta, ei lubatud neil seda teha. «Me arvasime, et sellest ei ole midagi hullu, sest me ei läinud ju esimesse klassi. Me läksime lihtsalt paar rida enda kohtadest ette poole,» sõnas Hohl.

United Airlines on viimastel nädalatel pidanud rinda pistma suure mainelangusega, sest alles hiljuti viskasid nad vägivaldselt lennukist välja vietnami päritolu arsti, kes on tänaseks lennufirma ka kohtusse kaevanud. Pärast seda juhtumit, lubas lennufirma oma poliitikat muuta, et lennukist kedagi enam välja tõstma ei peaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles