Pariislased süüdistavad lutikate levikus Ameerika Ühendriikide turiste

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lutikad
Lutikad Foto: Vida Press

Pariisi majutusasutused on pidanud astuma tõsisesse võitlusesse lutikatega ning linnaelanikud süüdistavad sellest Ameerika Ühendriikide turiste.

Pariislased on veendunud, et lutikad ei ole kohalikud ja nii hotelli- kui ka kodumajutuste pidajad süüdistavad selles eranditult Ameerika Ühendriikide turiste, kes on putukad endaga üle ookeani kaasa toonud, vahendab Travel and Leisure.

Pariisi ühe suurima kinnisvarahaldusettevõtte esindajate sõnul on olukord linnas läinud üsna hulluks, sest iga päev peavad kohalikud lutikate tõttu madratseid välja viskama. Umbes 20 protsenti nende hallatavatest hoonetest on lutikate rünnaku all.

Siiski ei saa kindlalt väita, et lutikad on tulnud tõepoolest Ühendriikidest. Kui turistid soovivad aga kohtumist nende elukatega vältida, tuleks hotelli saabudes korralikult üle vaadata madratsid, eriti õmbluste juurest. Selleks, et olla lõplikult kindel, tuleks madrats fööniga üle käia. Kuum õhk ajab lutikad liikvele ja nii tulevad nad kiiremini nähtavale.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles