16 parimat kohta, kuhu sel kevadel reisida

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tunned, et kevadväsimus kipub kallale ja aeg on mõneks viimasel minutil ostetud reisiks, siis tutvu nimekirjaga – ehk leiad sealt uue lemmiksihtkoha.

Insider pani kokku nimekirja parimatest sihtkohtadest, kuhu sel kevadel reisida. Kuigi peamiselt tehakse reisiplaane suveks või talveks, on kevad kõige ideaalsem aeg paljude paikade külastamiseks, sest puudub rahvamass, kuid ilm on juba mõnusalt soe.

  1. Ameerika Neitsisaared – terve talve kestnud kõrghooaeg on läbi saanud, kuid seal on endiselt palju tegevust. Muu hulgas tähistatakse aprillikuus sealsetel linnatänavatel karnevali.
  2. New Orleans, USA – Mardi Gras' järgne meeleolu on veidi maha rahunenud, mistõttu on langenud ka hinnad. Kui reisid enne juulit, pääsed vihmasadudest.
  3. Auckland, Uus-Meremaa – mais on Aucklandis kogu aasta kõige madalamad hotellitubade hinnad ning üsna madalale kukuvad ka lennupiletite hinnad.
  4. Marrakech, Maroko – suvel võib kõrbekuumus jalust lüüa, kuid aprill ja mai on meeldivalt soojad. Kindlasti tasub Marokos külastada kirevaid turgusid.
  5. Douro org, Portugal – seal on täiesti oma mikrokliima, kevad jõuab sinna veidi varem kui mujale ning seega on kevad just õige aeg sinna reisimiseks ja veinide mekkimiseks.
  6. Malta – juunis võtavad väikesel saarel võimust turistid, kui lähed sinna aga veidi varem, võid kaunitel randadel üksinda päevitada.
  7. New York, USA – nagu nii mõneski muus paigas, on ka New Yorgis ilm kevadeti mõnusam ja rahvast samuti vähem.
  8. Sao Paulo, Brasiilia – kuigi tavaliselt reisitakse Brasiiliasse randade ja vihmametsade pärast, on see linnade linn samuti väärt külastamist.
  9. Chengdu, Hiina – kui oled loomasõber, tuleb sõita Chengdusse, kus on pandade uurimiskeskus, milles näevad ilmavalgust paljud pisikesed pandad.
  10. Reykjavik, Island – Islandi ilm on alati heitlik, mistõttu ei tasu oodata sinna reisimiseks suve, sest jopet läheb nagunii vaja. Pikad kevadpäevad pakuvad aga juba ohtralt päikesevalgust, mille paistel riiki avastada.
  11. Cape Cod, USA – see piirkond muutub suviti väga populaarseks ja linna voolavad rahvamassid tõstavad kõrgeks ka hinnad. Seega tuleks sealseid randu ja mereande nautida just vahetult enne hooaja algust.
  12. Holland – aprillis õitsevad Hollandis tulbid ja see on kindlasti omaette vaatamisväärsus.
  13. Monaco – kui sa ei ole just tulihingeline vormelifänn, tuleks seal käia ära enne maid, mil toimub iga-aastane suurvõistlus. Kui selle ajal tõusevad seal kõrgele hinnad, siis suvel kerkib liialt kõrgele temperatuur.
  14. Kyoto, Jaapan – kunagine keisririigi pealinn kostitab külastajaid imeilusate pühamute ja templitega. Kui sinna minna kevadel, saab lisaks näha õide puhkenud kirsipuude ilu.
  15. Kopenhaagen, Taani – mais ja juunis on Kopenhaagenis imeilus ilm. Jällegi on sel perioodil võimalik saada madalamate hindadega hotellitubasid ja lennupileteid.
  16. Buenos Aires, Argentina – Buenos Aires on Ladina-Ameerika New York. Tõeline suurlinn, kus elu keeb. Kevadkuudel on sinna reisimine kindlasti odavam kui kõrghooajal, mistõttu tuleks seda kindlasti ära kasutada.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles