Novatours saatis koolivaheajaks palmide alla 350 inimest

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

OÜ Novatours tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal ütles, et sel koolivaheajal puhkab Novatoursiga palmide all ligi 350 reisihuvilist.


Eesti ühe juhtiva reisikorraldaja Novatoursi populaarsemad sihtkohtad alanud koolivaheajal on kõigile teada ja tuntud Sharm El Sheikh Egiptuses ja Tenerife Kanaari saartel. Eelistatuim hotelliklass on 4 tärni.

Uustali sõnul tõi käimasolev koolivaheaeg peale pooleteise kuu pikkust pausi taas programmi Egiptuse reisid. Lisaks toimusid regulaarsed väljalennud neljapäeval ja reedel Tenerifele.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on koolivaheaegade reiside hinnad jäänud samasse hinnaklassi ja seda vaatamata kütusehinna kallinemisele. Keskmine koolivaheaja paketihind reisija kohta oli Egiptuse suunal ligi 630 eurot (9857 krooni) ja Tenerife suunal ligi 890 eurot(13 925 krooni).

Koolivaheaja reisidele on traditsiooniliselt nõudlus suurem ja sellest tulenevalt soetavad kliendid puhkusereisi varakult. Viimase hetke pakkumiste peale pole sellal mõtet loota, kuna kõik kohad müüakse välja mitu nädalat enne väljumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles