Google Street View'ga saab nüüd Aafrikasse safarile

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Safari
Safari Foto: Scanpxi

Google Street View laiendab järjest haaret ning nüüd on nimekirja lisandunud ka Ghana, Senegal ja Uganda. 

Lisaks loodusparkidele ja jõematkadele saab Street View' abil külastada ka näiteks Ghana rahvusteatrit. Lisaks saab interneti vahendusel käia UNESCO nimistusse lisatud Nzulezo külas, mis asub imeilusa järve kaldal, vahendab Travel and Leisure.

Senegalis saab sõita Retba jõel, mis on kuulus roosa vee poolest. Lisaks on valikus ajaloolised kirikud, mis pärinevad 18. sajandist. Kindlasti tasuks uudistada Aafrika taassünni monumendi ümbruses ja Hanni looduspargis, kus saab näha nii metsa, loomi kui ka 1903. aastal asutatud botaanikaaeda.

Lõuna-Aafrika kuulus Krugeri rahvuspark

Ugandas on peamiseks vaatamisväärsuseks selle seitse rahvusparki. Nende hulgas on ka tuntud Queen Elizabethi rahvuspark, kust võib hea õnne korral silmata 600 linnuliiki.

Aafrikas saab Street View' abil ringi liikuda ka Lõuna-Aafrika Vabariigis, Botswanas, Keenias ja Tansaanias. Kokku on võimalik interneti vahendusel uidata 81 riigi tänavatel. 

Uganda rahvuspark

Ghana rahvuspark

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles