Finnair ja Airbaltic tihendavad lennuühendust Venemaaga

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBaltic'u lennuk.
airBaltic'u lennuk. Foto: SCANPIX

Finnairi otselendude tihedus Helsingist Moskvasse ja Peterburi mitmekordistub. Airbaltic avab aga liini Riia ja Kaasani vahel.

«Täiendavad lennud on suureks abiks reisijaile, kes lendavad Venemaalt Ameerikasse või ka Aasiasse ja erinevatesse paikadesse Euroopas läbi Helsingi,» sõnas Finnairi turundusjuht Juha Järvinen. Uued liinid toetavad ka peagi avatavat ühendust San Franciscoga ning talviste päikesesihtkohadega Mehhikos ja Kuubal.

10. aprillist lisandub üks igapäevane lend Helsingi-Moskva liinil, mis kahekordistab linnadevahelist ühendust. Lend Moskvast Helsingisse on ajastatud sobituma Finnairi lendudega Hongkongi ja Singapuri, samuti Soome-siseste lendudega. Uue lennu lisandumisega tiheneb Finnairi graafik Helsingi-Moskva liinil 14 lennuni nädalas ja kuni nelja lennuni päevas.

23. aprillist lisandub Finnairi graafikusse kuus iganädalast Helsingi-Peterburi lendu, viies sellega lennutiheduse 20 korrani nädalas. Uued lennud ühilduvad enam kui 70 Euroopa jätkulennuga, pakkudes reisijaile võimalust lennata Helsingist hommikul ning naasta juba samal õhtul.

Läti lennufirma Airbaltic avab liini Riia ja Kaasani vahel 26. aprillil 2017. Uus liin pakub mugavaid reisivõimalusi Baltikumi ja Venemaa vahel.

Airbalticu liinivõrgu vanemasepresident Wolfgang Reuss ütles, et neil on hea meel avada liin Kaasanisse, mis on suurepäraseks lisaks Moskva ja Peterburi liinile. «Uus liin tugevdab äri- ja turismiühendust Kaasani ja Riia vahel ning loob mugava ühenduse Euroopa ja Skandinaavia lennujaamadega,» lisas ta.

Airbaltic lendab Riiast Kaasanisse kaks korda nädalas. Lennud toimuvad Boeing 737 lennukiga ning lend kestab kaks tundi ja 25 minutit. Ühe otsa pileti hind algab 99 eurost, mis sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles