Harukordne võimalus: lennufirma lubas koerad salongi kaasa võtta

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koertelgi on nüüd võimalus lennuki salongis puhkusereisile sõita.
Koertelgi on nüüd võimalus lennuki salongis puhkusereisile sõita. Foto: SCANPIX

Japan Airlines andis hiljuti reisijatele võimaluse kogeda midagi enneolematut, nimelt said nad oma koerad lennu ajaks enda juurde võtta.

Koertele ja nende omanikele korraldati spetsiaalne kolmepäevane Jaapani tuur, mille sisse kuulus koertega koos õhtustamine ja hotellitoa jagamine, kirjutas Lonely Planet. Samuti said koerad rendiautodes olles vaatamisväärsusi uudistada.

Reisil oli kaasas kaks veterinaari ja hulganisti maiustusi. Iga koer sai enne lennukile minekut pildiga pardakaardi ja puuritreeningu, kui omanik seda soovis. Kui tavalendudel tuleb loom ära anda vähemalt pool tundi enne pardale minekut, siis seekord said kõik 61 inimest ja 31 koera lennukile astuda ja haruldasele seiklusele vastu minna ühiselt.

Reisifirmad on viimasel ajal täheldanud, et kõik loomadega seonduv on tõusuteel. Julgemad koeraomanikud koostavad ise reisiplaane, et saaks vaid lemmiku kaasa võtta. Samuti on loomadele pakutavad teenused muutumas populaarsemaks. Jaapani lennufirma esindaja ütles, et kui huvilisi jagub, kaaluvad nad sarnase reisi kordamist.

Vaata reisipilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles