Paradiisisaared, mis maksavad turistidele sinna reisimise eest peale

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsisaared
Neitsisaared Foto: SCANPIX

USA Neitsisaared pakuvad järgmisel aastal sinna reisivatele turistidele 285 eurot reisiraha.

Raha antakse turistidele reisikrediidina, mida nad saavad kasutada erinevate ekskursioonide, muuseumite, aktiivsete tegevuste ning isegi restoraniarvete eest maksmisel, vahendab Lonely Planet.

Selleks, et pakkumisest osa saada, tuleb broneerida saartel broneerida vähemalt kolme öö pikkune puhkus läbi kohaliku turisminõukogu internetilehekülje VisitUSVI.com. Seejärel saadetakse turistile kohe ka krediit, et ta saaks oma reisi planeerima hakata.

Reisi võib broneerida kuni 1. oktoobrini 2017. aastal ning saari tuleb sel juhul külastada enne järgmise aasta lõppu.

Kampaaniat korraldatakse tähistamaks 100 aasta möödumist saarte üleandmisest Taani alt Ühendriikide  võimu alla. Kõik turistid, kes lendavad saartele märtsis, kuus, mil üleminek tegelikult aset leidis, saavad kaasa ka spetsiaalse suveniiri.

Ühtlasi toimub järgmisel aastal saartel ohtralt põnevat. Sündmuse tähistamiseks on üles seatud mitmeid näituseid, toimub festivale, karnevale, balle, käsitöölaatasid, kontserte ja muud huvitavat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles