Galerii: aasta parimad reisifotod

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta parimate reisifotode hulgast leiab kõike nii lumistest rebastest, tuulekeerises linnatänavatest kuni tulikuumade laavavoogudeni välja. 

Auhinnaga pärjati fotograafe 20. erinevast riigist, peaauhinna noppis Joel Santos. Ühtlasi sai Santosest kõigi aegade esimene portugallane, kes selle tiitli pälvis. Esikohale kandideeris osalejaid kokku 123. riigist.

Noore aastafotograafi üldtiitli võitis 14-aastane Darpan Basak Indiast, vanusekategoorias 15-18-aastased tulid võitjaks ameeriklanna Coutrney Moore ning alla 14-aastaste kategoorias võidutses Ankit Kumar Indiast.

Võistluse üldvõitja Joel SAntos sai auhinnaks 4700 euro ulatuses StaaG luksustooteid reisimiseks ning hõbedast aksessuaare, kopsaka kinkekaardi Paramo riidepoes ning nahast portfooliokaaned. Noorte kategooria võitja sai aga 600 eurot ning põhjaliku fotokoolituse.

Kõiki tiitliga pärjatud pilte saab järgmise aasta jooksul näha Suurbritannias Hullis (18. maist kuni 30 juunini) ning Greenwichi Ülikoolis (4. augustist kuni 3. septembrini).

Kõiki fotosid saab vaadata lehel www.tpoty.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles