Varsti saab esmakordselt otselennuga Euroopast Austraaliasse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia lennufirma Qantas
Austraalia lennufirma Qantas Foto: SCANPIX

Austraalia lennufirma Qantas teatas, et avab peagi otseliini Londonist Perthi.

Alates 2018. aasta märtsist hakkab Qantas lendama esimese lennufirmana otse Euroopast Austraaliasse. Teekonna pikkuseks on 14 498 kilomeetrit, mis teeb sellest ka praeguste andmete järgi pikkuselt kolmanda lennuliini maailmas, vahendab Lonely Planet.

Uus liinilend võtab aega aga 17 tundi. Liinil hakkab sõitma Dreamliner 787, mille abil loodetakse pikk lend võimalikult mugavaks muuta. Ühtlasi plaanib lennufirma pakkuda tavaklassis mõningaid mugavusi, mida mujal pakutakse vaid äri- või esimeses klassis.

Lennuki valik langes Dreamlineri kasuks, sest nendes lennukites on parem õhu kvaliteet, vaiksem heli ning tehnoloogia, mis aitab turbulentsi vähendada.

Uue lennuliiniga loodetakse ärata rohkem eurooplaste huvi Austraalia vastu ning ühtlasi soovitakse turiste meelitada Perthi, mida seni turismisihtkohana sageli ei nähta. Pileteid saab lendudele ostma hakata alates 2017. aasta aprillist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles