Dubai asub taaskord ehitama maailma suurimat teemaparki

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane suurim siseteemapark
Tulevane suurim siseteemapark Foto: IMG Worlds of Adventure

Alles augustis avati Dubais maailma suurim siseteemapark, kuid juba nüüd teatati, et linn asub eelmist saavutust üle trumpama.

Ilyas ja Mustafa Galdari Grupp (IMG) avas sel suvel Seiklusmaailma, mis sai maailma suurimaks siseteemapargiks. Sel nädalal teatasid aga IMG esindajad, et alustavad peatselt veelgi suurema, Legendidemaailma, ehitamist, vahendab Travel and Leisure.

Uus teemapark tuleb vana kõrvale. Pargi pindala saab olema 185 000 ruutmeetrit ning seal figureerivad teiste hulgas Pokemoni, Tesimeliste Ninjakilpkonnade ja Hot Wheelsi tegelased. Praeguse suurima pargi pindala on 139 000 ruutmeetrit ning tulevikus hakkab neid kahte parki ühendama ka õhusild.

Pargi ülesseadmisel kasutab IMG ka omatoodangut, tuues nii teemaparki ka araabia kaubamärke. Lisaks tuleb sinna ka suur veepark ja avatav katus, et park saaks vastavalt ilmale külastajatele varju või päikest pakkuda.

IMG soovib pargi avada 2020. aastal, mil Dubais toimub ka EXPO maailmanäitus. Aasta varem avatakse Dubais ka kuulus Six Flags' lõbustuspark. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles