Miks peaks jõuluostud tegema lennujaamas

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled üks nendest, kes jätab jõulukinkide ostmise alati viimasele minutile, siis võivad lennujaama poed sind hädast välja aidata.

Kuigi tundub, et lennujaamast kingitusi ostes, saavad sinu lähedased sel aastal vaid kaelapatju ja veidra pildiga kohvitasse, siis tegelikult on lennujaamadel palju rohkemat pakkuda, vahendab Conde Nast Traveler.

Reisijatel jääb lennujaamas sageli aega üle, sest kohale palutakse tulla mitu tundi varem. Turvakontroll läbitakse tavaliselt aga üsna kiiresti, mistõttu on enne lendu paar tundi vaba aega lennujaamas poodlemiseks.

Viimatised uuringud on ka näidanud, et reisijad peavad lennujaama poodide valikut ning hinnataset järjest paremaks. Valiku laiendamisse on viimasel ajal ka ohtralt panustanud, mis peegeldub ühtlasi reisijate kulutamises.

Parimad kingid, mida lennujaamast võid leida:

Kohver- kuigi kõikidel reisisellidel on kodus ilmselt kohver olemas, võib see olla kulunud või katki või hoopis vales suuruses. Lennujaamast leiad hulgalt kohvri- ja kotipoode, kust valida sobilik oma mõnele lähedasele.

Kosmeetika ja ilutooted - kindlasti on igas lennujaamas olemas Duty Free poed, kust leiab ohtralt lõhnaõlisid ja muid ilutooteid, kuid suuremates lennujaamades on end sisse seadnud ka tuntud märgipoed, kust leiab juba väga kvaliteetsed kaupa üsnagi mõistliku hinna eest.

Kohalikud tooted - lisaks suveniiridele müüakse lennujaamades ka kohalike tootjate tooteid. Nii saab lisaks värvikirevatele tassidele kaasa osta mõne hea veini, kohaliku kaubamärgi riideeseme või käsitööehted.

Jõulukaubad - jõuluajal ilmuvad ka lennujaamades välja kõiksugu kaunistused ja ehted, mida kodumaal leida ei pruugi. Lisaks leidub ka temaatilisi küünlaid või šokolaadikarpe, mis kodustele kindlasti rõõmu valmistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles