Ryanair hakkab müüma pakettreise

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael O'Leary, Ryanairi tegevjuht
Michael O'Leary, Ryanairi tegevjuht Foto: SCANPIX

Odavlennufirma Ryanair teatas, et hakkab müüma pakettreise ning hoiatas ühtlasi, et järgmisel suvel on Hispaanias tõeline hotellipõud.

Lisaks lennupiletitele hakkab Ryanair müüma ka hotellitube ning apertemente. Ryanairi konkurendid EasyJet, Jet2 ja Monarch on pakettreise juba mõned aastad müünud, vahendab Indipendent.

«Tarbijad on pakettreiside eest aastaid liiga palju maksnud,» ütles Ryanairi turundusjuht Kenny Jacobs. Esmalt pakutakse pakettreise peamiselt Vahemere-äärsetesse maadesse ning juba märtsis on võimalik 90 euro eest veeta nelja päeva pikkune puhkus Lissabonis. Lisaks on loodud tihedad sidemed Hispaania turismifirmaga Logitravel.

Eelmisel aastal külastas Hispaaniat rekordarv turiste, sest britid ja sakslased hoidusid varasematest lemmikpaikadest nagu Türgi ja Egiptus. Seetõttu on oodata, et järgmisel aastal see arv veelgi suureneb. Esialgu on pakettreisi broneerimise võimalus vaid Suurbritannia, Iirimaa ja Saksamaa kodanikel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles