Novatours müüs Tourestil tänavu kaks korda rohkem reise

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatours messil.
Novatours messil. Foto: Peeter Langovits

Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal ütles, et reisikorraldaja müüs lõppenud Tourestil reisipakette ja lennupileteid ligi 1400 inimesele, mis on ligi kaks korda enam kui eelmisel aastal.


«Tänu headele koostööpartneritele sihtkohtades saime messil pakkuda tõeliselt häid hindu. Tugeva müügipanuse andsid ka meie tublid edasimüüjad ja loomulikult Novatoursi oma konsultandid,» ütles Uustal.

Eelistatumad sihtkohad olid messil Türgi, Kreeta ja Bulgaaria kuurortid. Müügikasvu tagas kindlasti seegi, et Novatoursil on nüüd seatud 670 000-eurone garantii, mis on Eesti reisikorraldajatest suurim.

Seoses olukorra stabiliseerumisega Egiptuses taastab Novatours reisid Sharm el-Sheikhi alates 20. märtsist, pühapäeviti. Kuna rahutused Egiptuses on aga oluliselt vähendanud huvi Egiptuse reiside vastu, tühistab Novatours Hurghada reisid kuni hooaja lõpuni. Hurghada broneeringud väljumisteks 20.03-17.04 saab vahetada asendusreisi vastu või tühistada.

Uustali sõnul ei tasu neil, kes messil sobivat reisi ei leidnud, pead norgu lasta, vaid ta soovitab jälgida Novatoursi kodulehekülge, liituda uudiskirjaga ning jälgida reisikorraldaja tegemisi uuenenud Facebookis ja Twitteris.

Veebruaris tehtud Novatoursi suvereisidele kehtib kuni 30 protsendi suurune soodustus, samuti madalama hinna garantii. Märtsis on varajase tellija soodustus kuni 25 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles