Itaalias avatakse toiduteemaline lõbustuspark

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eataly kohvik Itaalias
Eataly kohvik Itaalias Foto: SCANPIX

Eataly nimelise teemapargi ehitamiseks Itaalias investeeritakse 100 miljonit eurot.

Uues ja omanäolises teemapargis hakatakse serveerima pastat ja veini, korraldatakse töötubasid ning ühtlasi on seal ka mõned atraktsioonid täiskasvanutele, vahendab Cone Nast Traveler.

Plaanide kohaselt avatakse Eataly 2017. aasta oktoobris. 81 000 ruutkilomeetri suurusesse parki Bolognas Itaalias tuleb ka ohtralt kauneid lilleaedasid, seal saab osa võtta 40st erinevast töötoast ning kokku on pargis 25 restorani ja toidukohta.

Pargis ringiliikumiseks saab kasutada täiskasvanutele mõeldud kolmerattalisi jalgrattaid, millel on küljes ka korv kõikide ostude mahutamiseks.

Pargis on ruumi ka loomadele. Sinna asuvad tulevikus elama üheksat eritõugu lehma, viit tõugu sigu, kitsesid ja lambaid. Lisaks leiavad sealt endale uue kodu ka hulgaliselt jäneseid, hanesid ja pärlkanasid.

Töötubades saab näha, kuidas valmib prosciutto sink, kuidas viljast saab jahu ja jahust jällegi pasta. Kuna pargis voolab ohtralt veini ja head sööki jagub kauemaks, siis ei jaksa ilmselt kõik külastajad end kaugele hotelli vedada, mistõttu ehitatakse parki ka 200-toaline hotell.

Sissepääs Eataly teemaparki on tasuta ning eeldatavasti hakkab paika külastama igal aastal vähemalt kuus miljonit turisti, kellest vähemalt kaks miljonit on välismaalased. 

Eataly ettevõttel on üle maailma juba kümneid kohvikuid, kuid seni ei ole veel ühtegi toiduteemalist lõbustusparki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles