Jaapanisse ehitatakse päris Jurassic Park

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dinosaurus
Dinosaurus Foto: SCANPIX

Jaapanis on plaanis avada tõeline maiuspala dinosauruste fännidele, kes on kaua unistanud suurte iidsete loomadega kohtuda.

Jaapani ärimehed tegid avalikuks plaanid ehitada animatrooniline dinosauruste park, mis saab nimeks Dino-A-Live. Pargis hakkavad olema elusuuruses ja elutruud dinosaurused, vahendab Travel and Leisure.

Projekti eestvedajad loodavad leida järgmisel aastal sellele rahastuse ning kui see õnnestub, peaks park valmima  nelja-viie aasta jooksul.

Dino-A-Live on omataoliste parkide seas esimene, sest varem ei ole suures teemapargis kunagi kasutatud animatroonilisi dinosauruseid. Praegu on Utah' osariigis Moab Giantsi pargis võimalik ringi liikuda elusuuruses dinosauruste kujude vahel ning lugeda nendeteemalist materjali. Lisaks alustab järgmisel nädalal rändnäitus, kus osaleb seitse animatroonilist dinosaurust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles