Itaalia linn kutsus kummitustega võitlema tondipüüdjad

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondipüüdjate logo
Tondipüüdjate logo Foto: SCANPIX

Väikelinna linnapea kutsus appi tondipüüdjad, et nad uuriksid kõiki linna ajaloolisi maju ning monumente.

Itaalia Paranormaalse Tegevuse Uurimise Ühing filmis ja veetis aega linna teatris, mis asub 16. sajandil ehitatud lossis. Lisaks võeti luubi alla ka kohaliku raamatukogu kelder. Nad kasutasid öösel filmimiseks spetsiaalseid kaameraid, kuid seni ei ole veel teada, kas nad ka midagi avastasid, vahendab Lonely Planet.

«Nad ei otsi kummitusi, vaid energiamulle ja elektrivoolusid, mis ei ole normaalsed. Nad kõik on amatöörid, kuid väga tõsised inimesed, kes jagavad ka teaduslikke selgitusi,» rääkis linnapea Mayor Lorenzo.

Siiski ei ole kõik sellise projektiga päri. «Neil ei ole mingit teaduslikku tõestust ja on skandaalne, et 2016. aastal raiskab üks linnavalitsus sellise jama peale aega,» arvas kohalik ajalooõpetaja Carlo De Carli.

See ei ole aga esimene kord, kui mõni Itaalia linnapea palub paranormaalse probleemiga abi. 2013. aastal palus Sant'Omero linnapea abi Euroopa Paranormaalse Tegevuse Ühingult, et nad teeksid kindlaks, kas linnas käivad ringi kummitused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles