ETFL: Nordica koostöö LOTiga annab Eesti turismile olulise tõuke

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOT Airlines kuulub maailma vanimate lenufirmade hulka.
LOT Airlines kuulub maailma vanimate lenufirmade hulka. Foto: SCANPIX

Eesti Turismifirmade Liidu hinnangul on Nordica strateegiline koostöö Poola lennufirmaga LOT Eesti reisiturule hea märk, sest laienev liinivõrk loob häid ühendusi lisaks Euroopale ka paljude Põhja-Ameerika ja Aasia sihtkohtadega ning loob võimalused rohkemate turistide jõudmiseks Eestisse.

Otselennud ning mugavad ühendused turistide jõudmisel Eestisse on võtmetähtsusega, sõnas Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Mariann Lugus. Samuti on oluline, et Eesti inimeste töölähetused ja puhkusereisid kulgeksid võimalikult sujuvalt, lisas ta.

«Strateegiline koostöö Kesk- ja Ida-Euroopa suurima lennufirmaga loob kahtlemata uusi ja häid võimalusi nii Eestisse jõudmiseks kui ka siit välja lendamiseks. Tervitame Nordica koostööd LOTiga ning usume, et turismisektor kui Eesti majanduse üks olulisemaid harusid sellest otsusest vaid võidab,» ütles Lugus.

Luguse hinnangul näitab pikaajaline strateegiline koostöö sellise kaliibriga ettevõttega stabiilsuse ja usaldusväärsuse kasvu meie enda lennukompanii vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles