Odavaid reisipakkumisi tasub otsima minna Touresti turismimessilt

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest.
Turismimess Tourest. Foto: Peeter Langovits

Nädala lõpus 18.-20. veebruarini toimub Eesti Näituste messikeskuses 20. rahvusvaheline turismimess Tourest, millest võtab osa üle 450 firma ja organisatsiooni kokku 25 eri riigist.


Turismifirmade liidu tegevdirektori Kersti Kondi sõnul on Tourest reisiplaneerijatele hea võimalus tutvuda erinevate puhkusevõimalustega nii kodumaal kui ka väljaspool Eestit. «Kindlasti leiab messilt pakkumisi nii päikesereisidele kui ka linnapuhkustele ning põhjuseid kodumaad avastada,» lisas ta.

Reisimess toimub kolmes hallis: peahallis on võimalus tutvuda reisivõimalustega üle maailma ning teiste turismiteenustega Eestis ja mujal. «Puhka Eestis» hallis saab messikülastaja tutvuda parimate pakkumistega puhkuseks ja vaba aja veetmiseks Eestis. Lastehallis pakutakse laupäeval ja pühapäeval mitmekülgseid tegevusi erinevas vanuses lastele kogenud mängujuhtide eestvedamisel.

Messiga kaasneb reedel eriprogramm ka turismispetsialistidele. Traditsioonilises Välisministeeriumi konsulaarinfotunnis, kus osalevad välisminister Urmas Paet ning konsulaarküsimuste asekantsler Lauri Bambus, räägitakse välisministeeriumi plaanidest, Euroopa Liidu viisapoliitikast ning konsulaarabi saamisest välismaal.

Tarbijakaitseameti infotunnis räägib Andres Sooniste ameti kogemustest seoses viimasel aastal turismisektorit tabanud väljakutsetega. Laste seksturismile pühendatud infotunnis räägib Tartu laste tugikeskuse psühhoterapeut Malle Roomeldi laste seksturismist, selle levikust maailmas ja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles