Lennufirma aitab tähtpäevad eriliseks muuta

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihlus
Kihlus Foto: SCANPIX

Icelandair käivitas mõnda aega tagasi juba sõbra süsteemi, kus kõik reisijad saavad endale palgata kohaliku, kes neile Islandit tutvustaks.

Nüüd on Icelandair läinud aga veelgi kaugemale ning jagatakse spetsiaalseid sõpru, kes oskavad aidata mõne erilise tähtpäeva korraldada. Nii võivad kliendid pidada Islandil oma sünnipäevasid või teha abieluettepanekuid, vahendab Lonely Planet.

Kuna Islandil elab vaid mõnisada tuhat inimest, siis tutvused loevad seal üsna palju. Nii saab lennufirma tänu oma töötajate tutvustele korraldada kohtumisi kohalike popbändidega või saata reisijad vaatama jalgpallivõistlusi.

Teenus on avatud kõigile, kes on teel teisele poole Atlandi ookeani ja teevad Islandil vahemaandumise. Kui lennupileti eest tuleb maksta, siis sõbrateenus on täiesti tasuta ning seda tehakse lihtsalt heast tahtest.

Sõbra abiga saab veel ka käia kuulsa telesarja «Troonide mäng» radadel, osaleda festivalidel, uudistada loodusimesid nagu virmalised ja õppida tundma kohalikku elu. Sõber tuleb endale kindlasti eelnevalt broneerida, sest nii aegu kui ka inimesi ei ole piiramatult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles