Ka Tenerifel avatakse nudistide restoran

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi laud Innato restoranis
Rootsi laud Innato restoranis Foto: Innato/Facebook

Nudistid on hakanud Euroopas võimust võtma ning lisaks paljudele randadele ja Londonis tegutsevale ööklubile ja restoranile, avatakse üks selline söögikoht ka Hispaanias.

Lisaks peaks see uudis palju head meelt tekitama turistide hulgas, sest restoran avatakse kuulsal puhkusesaarel Tenerifel. Restorani uksel palutakse klientidel jätta maha kõik modernne ehk riided ja mobiiltelefonid, vahendab The Local.

70 euro eest saavad külastajad nautida orgaaniliste toitude Rootsi lauda, mis on serveeritud paljastel inimkehadel. Kõik ettekandjad täidavad ühtlasi ka laua otstarvet, kandes vaid  viinamarjavääte. Ka rahakoti hoiustamise pärast ei pea muretsema, sest hind on kõigile üks ning selle peab maksma juba sisenemisel.

Restoran avatakse juba 20. jaanuaril ning sel saab olema ka privaatne terrassiala, mida valgustavad vaid küünlad.

Lisaks Tenerifele on taolised restoranid veel ka Londonis ja Milanos. Londonis on ühtlasi ka nudistidele mõeldud ööklubi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles