Eestlasest reisisell annab nõu, kuidas saab võimalikult tihti reisimas käia

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Sa käid iga päev tööl, aga ikka ei ole kunagi piisavalt raha, et minna korraks maailma avastama? 

Birgiti jaoks on reisimine osa tema elustiilist – enne kui üks reis jõuab lõppeda, planeerib ta vaikselt juba järgmist. 

Birgit selgitab oma blogis, kuidas ta endale üliõpilasena seda pidevat reisimist üldse lubada saab. «Ma kulutan raha ainult vajalikele asjadele, et premeerida end just reisidega,» kirjutab ta oma blogis.

Noore naise sõnul on oluline osta lennupiletid võimalikult varakult ja kindlasti tuleb vaadata, millisesse riigis asuvasse linna on lennupiletid hetkel kõige odavamad. Vahel on lend riigi pealinna tunduvalt kallim kui mõnda veidi väikesemasse linna. Riigisisene lendamine tuleb Birgiti sõnul väga tihti kokkuvõttes odavam. 

Raha hoiab neiu reisides kokku ka ööbimise pealt: «Mõned inimesed armastavad luksust, teistele sobib diivani- või põrandakoht. Ma olen selline inimene, et mul vahet pole, kus ma magan, niikaua, kuni katus on pea kohal.»

Selleks, et reisida, on Birgiti sõnul kõige olulisem aga kõvasti tööd teha, elamisele võimalikult vähe raha kulutada ja selle pealt raha reisimise jaoks kõrvale panna. 

Birgiti reisiblogi pälvis selle aasta Eesti Blogiauhindade konkursil reisiblogide arvustuses esimese koha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles