Vaata, millised ametikohad lasevad kõige rohkem reisida

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk
Lennuk Foto: SCANPIX

Sa tahaksid väga reisida, aga sinu amet ei võimalda seda? Selle asemel, et terve aasta paarinädalast puhkust oodata, vaheta parem töökohta. 

1. Lapsehoidja

Paljud gümnaasiumi lõpetanud noored lähevad lapsehoidjaks just sellepärast, et kodust välja saada ja maailma näha. Lapsehoidjaks olemine ei lase sul võib-olla küll iga kuu reisida, kuid mõne aja tagant on perekonna ja riigi vahetamine täiesti võimalik. 

2. Stjuardess 

Stjuardessid peavad küll palju aega lennujaamades veetma, kuid sellest hoolimata on võimalik lühikese aja jooksul palju erinevaid riike näha. 

3. Inglise keele õpetaja

Kuna inglise keel on üks levinumaid, siis on sul võimalik olla keeleõpetajaks väga paljudes riikides. Lisaks sellele vajatakse alati ka vabatahtlikke keelt õpetama. 

4. Baarmen

Välismaal õppides või võõrasse riiki elama minnes on see üks levinumaid töökohti, millega alustada. Ringi reisides saab ühes kohas veidi aega peatuda ja näiteks baarmenina raha teenida. 

5. Modell

Modellitöö toob endaga kaasa pidevat reisimist ja just sellepärast unistavad paljud noored tüdrukud sellest ametist. Arvestada tuleb aga sellega, et modelliks olemine ei tähenda puhkusereise. Tegelikkuses veedavad modellid suurema osa ajast agentuurides või pisikestes korterites. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles