Uus võimalus: rendi endale reisikaaslane

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisikaaslane
Reisikaaslane Foto: SCANPIX

Reisiturul on levimas uus trend, kus vanemad seiklejad saavad endale rentida kaaslase, kes nendega sihtriiki kaasa tuleb, mõnusalt aega veedab ning lisaks ka kõige vajalikuga aitab.

Pensionile jäämine ei pea enam tingimata tähendama teleka ees aja veetmist. Üha enam pensionäre leiab oma tee välismaale, kuid üksinda võib olla keeruline hakkama saada, vahendab Lonely Planet.

Ettevõte Flying Companions rendib reisikaaslasi, kes võtavad kogu korralduse eest ka vastutuse. Nad panevad reisi kokku, plaanivad piisavalt vahepeatuseid, lükkavad ratastooli ja tassivad kohvreid. Kui vaja, on nad valmis abistama ka tualetis käikudel.

Vanemad inimesed kardavad või ei soovi tihti üksi lennata ja reisi ette võtta, rääkis ettevõtte esindaja, mistõttu on reisikaaslase rent probleemile hea lahendus. Reisikaaslane suhtleb reisi vältel pidevalt ka seikleja lähedastega, et ka nemad ei peaks üleliia muretsema.

Lisaks pensionäridele võib reisikaaslasi rentida ka lastele, puuetega inimestele või neile, kes lihtsalt ei soovi üksinda välismaale minna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles