Vaata, millised on kruiisireisijate lemmikkohad Läänemere regioonis

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Smirnov Vladimir/ITAR-TASS

Maailma suurima kruiisireisijate veebilehe CruiseCritic hinnangute kohaselt on Tallinn Läänemere regioonis üks hinnatumaid sihtkohti.

Kruiisireisijate lemmikkoht on Peterburi, millele järgnevad Tallinn, Stockholm, Oslo ja Kopenhaagen.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sirle Arro sõnul on kõige parem tunnustus nii Tallinna Sadamale kui ka Tallinna linnale just kruiisireisijate tagasiside. «Tallinna külastuse teevad kruiisireisijatele meeldivaks meie imeilus vanalinn, õdusad kohvikud ja disainipoed, suurepärased giidid ja sõbralikud inimesed, aga muuhulgas hinnatakse ka sadamat. Kruiisireisijate positiivne tagaside ja Tallinna atraktiivsus annab meile kindlustunnet, et Tallinna Sadama viimastel aastatel tehtud investeeringud kruiisilaevade vastuvõtmiseks ja kruiisireisijate teenindamiseks on olnud vajalikud,» lisas Arro.

Tallinna külastust hindasid 574 inimest, kes andsid Tallinnale hinnanguks 4,4.

Nominatsioonid määrati maailma erinevate kruiisipiirkondade lõikes perioodil 01.08.2015–31.07.2016 veebilehel CruiseCritic ligi 160 000 kruiisireisijate poolt antud hinnangute alusel, mis põhinesid 500 kruiisilaeva ja üle 300 maailma sadama külastusel. CruiseCritic on maailma suurim online-keskond, kus kruiisireisijad jagavad omavahel muljeid ja soovitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles