Vaata, mis on peidus selles Londoni metroojaamas

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PA Wire / SCANPIX

Londonis Clampham Commoni metroojaamas lõbustavad reisijaid kaks nädalat toredad kassipildid. Tervelt kuuskümmend reklaami asendati kassifotodega. 

Idee on selles, et vahetada välja tavalised igavad reklaamtahvlid, mida võib näha igal pool mujal üle terve Londoni. Selle asemel võiks inimesi ümbritseda tore linnaruum ja miks mitte selleks kasse kasutada.

Foto: PA Wire / SCANPIX

Aktsioon on osa Citizens Advertising Takeover Service (CATS) programmist, mis kogus raha Kickstarteris, mis on sarnane eestlaste Hooandja lehega. Kogutud 20 000 naela eest, mis on umbes 23 620 eurot, kleebiti metroojaam hea eesmärgi nimel kassipilte täis. Armsad kiisud on üles pildistatud varjupaikadest ja lisaks on linlaste enda saadetud fotod oma lemmikutest.

Clampham Commoni metroojaam ootab lähima kahe nädala jooksul, mil kassinäitus on avatud, suuremat külastatavust kui muidu. 

Foto: PA Wire / SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles