Maailmas ringreisil olev paar saab lennukis üllatuse osaliseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Lennureiside üks paremaid hetki on siis, kui sa saad teada, et su kõrval ei istu mitte kedagi. Mis oleks siis, kui sa avastad, et terves lennukis ei ole kedagi peale sinu?

Nii juhtus ühe paariga, kes reisivad parajasti üle maailma, vahendab MSN Travel News. Carrie Fisher ja tema kaaslane Kyle McNicol reisivad ning jäädvustavad oma reisi Fisheri blogis. Tais Krabi lennujaamas öeldi, et neid ootab ees väga eriline lend.  

Selgus, et 70-minutiline lend Krabist Malaisiasse on ainult nende päralt, kedagi teist lennukile tulemas ei ole. Mida teha eralennukis? Palju pilte ja lõbus video.

«See oli päris äge kogemus ka lennuki pardameeskonnale, kes naersid, kui lennuk Penangis maandus. Üks tore naine lennuki meeskonnast saatis meid edasi ja küsis itsitades, kuidas oli üksi lennata,» kirjutas Fisher blogis. Vot nii reisitakse stiilselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles