Põnev tööpakkumine ekstreemspordi- ja reisihuvilistele

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seiklus
Seiklus Foto: SCANPIX

Põnev tööpakkumine ekstreemspordi- ja reisihuvilistele

Columbia spordiriietefirma otsib enda ridadesse «sitkuse juhti», kelle ülesandeks on üheksa kuud mööda maailma reisida ning firma riideid ekstreemsetes oludes testida, vahendab Lonely Planet.

Esimene katsumus saadetakse soovijate teele juba tööintervjuul, sest ka need ei toimu kontorilaua taga. Intervjuusid peetakse kaugetes ja erilistes paikades Ameerika Ühendriikides, Kanadas ja Suurbritannias.

Need, kes lõpuks välja valitakse, peavad Columbia riietusega hakkama saama karmides ilmatingimustes ning raskel maastikul. Ühtlasi peavad töötajad jagama oma kogemusi sotsiaalmeedia vahendusel.

Ettevõte on ka varasemalt sääraseid projekte läbi viinud ning eelmised töötajad said käia huvitavas paikagas nagu Ecuadori Cayambe vulkaani tipp ning viibida arktilise kliimaga Manitobas Kanadas.

Värvatud inimesed saavad terve aasta jagu palka ja muid soodustusi ning loomulikult kuulub hinna sisse ka üheksa kuune reis ümber maailma. Kandidaatidel peab olema luba töötada kas Ühendriikides, Kanadas või Suurbritannias ja nad peavad end registreerima intervjuule. Mõned kohad on veel kandideerimiseks vabad ja seda saab teha siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles